Комоди
Севиља

Димензии: 221,5 x 45 x 55,5 cm
Материјал: Лице изработено од МДФ со дебелина 22 мм и корпус од иверка со дебелина 18 и 25 мм. Метални ногари.

Цена: 30.900 денари

Достава на производи

Доставата на мебелот се врши до куќниот број на купувачите. Начинот и времето на достава се договараат за време на купувањето на производите, и купувачите секогаш се известени пред испораката на мебелот;
Истоварот и внесувањето на робата е обврска на купувачот;
Нарачките кои не се исплатени во целост пред доставата не се доставуваат;
Слични производи