Комоди
Карла

Димензии: 219 x 42 x 61 cm
Боја: Бела со темен орев
Изработка: Лице изработено од МДФ и корпус од иверка.

Цена: 35.900 денари

Достава на производи

Доставата на мебелот се врши до куќниот број на купувачите. Начинот и времето на достава се договараат за време на купувањето на производите, и купувачите секогаш се известени пред испораката на мебелот;
Истоварот и внесувањето на робата е обврска на купувачот;
Нарачките кои не се исплатени во целост пред доставата не се доставуваат;
Слични производи