Комоди
Бронзе

Димензии: 230 x 50,5 x 55 cm
Опис: Модерен и луксузен дизајн за Вашиот нов дневен престој. 

Цена: 51.900 денари

Достава на производи

Доставата на мебелот се врши до куќниот број на купувачите. Начинот и времето на достава се договараат за време на купувањето на производите, и купувачите секогаш се известени пред испораката на мебелот;
Истоварот и внесувањето на робата е обврска на купувачот;
Нарачките кои не се исплатени во целост пред доставата не се доставуваат;
Слични производи