Комоди
3091

Димензии: 210 x 42 x 60 cm
Боја: како на сликата
Изработка: Т ТВ комода изработена од Американски фурниран медијапан, кој што се изработува со специјална постапка на лупење на дрвото и виткање на специјални преси, кои му даваат софистициран и природен изглед на дрвото и контурите. ТВ комода со две вратички и две фиоки со меко затворање, златни апликации и дрвени ногари со златни завршетоци.

Цена: 27.120 денари

Достава на производи

Доставата на мебелот се врши до куќниот број на купувачите. Начинот и времето на достава се договараат за време на купувањето на производите, и купувачите секогаш се известени пред испораката на мебелот;
Истоварот и внесувањето на робата е обврска на купувачот;
Нарачките кои не се исплатени во целост пред доставата не се доставуваат;
Слични производи