Комоди
3010

Димензии: 140 x 34 x 52 cm
Боја: како на сликата
Изработка: МДФ и орев фурнир со 1 фиокa и дрвени ногари.

Цена: 14.880 денари

Достава на производи

Доставата на мебелот се врши до куќниот број на купувачите. Начинот и времето на достава се договараат за време на купувањето на производите, и купувачите секогаш се известени пред испораката на мебелот;
Истоварот и внесувањето на робата е обврска на купувачот;
Нарачките кои не се исплатени во целост пред доставата не се доставуваат;
Слични производи