Комоди
2063

Димензии: 209 x 41 x 56 cm
Боја: Орев со Златна
Изработка: ТВ комода изработена од Американски фурниран медијапан со посебна постапка со што се добива уникатна структура на медијапанот. Површина израбптена од висококвалитетна фолија, која  отпорна на вода, влага и удар. Две вратички и две фиоки со меко затворање и златни метални ногари.

Цена: 24.720 денари

Достава на производи

Доставата на мебелот се врши до куќниот број на купувачите. Начинот и времето на достава се договараат за време на купувањето на производите, и купувачите секогаш се известени пред испораката на мебелот;
Истоварот и внесувањето на робата е обврска на купувачот;
Нарачките кои не се исплатени во целост пред доставата не се доставуваат;
Слични производи