Комоди
2055

Димензии: 170 x 41 x 56 cm
Боја: Орев со Златна
Изработка: МДФ и орев фурнир со декоративни елементи. Две вратички и две фиоки. Метални ногари во златна боја.

Цена: 20.480 денари

Достава на производи

Доставата на мебелот се врши до куќниот број на купувачите. Начинот и времето на достава се договараат за време на купувањето на производите, и купувачите секогаш се известени пред испораката на мебелот;
Истоварот и внесувањето на робата е обврска на купувачот;
Нарачките кои не се исплатени во целост пред доставата не се доставуваат;
Слични производи