Комоди
2020

Димензии: 220 x 48 x 50 cm
Боја: како на сликата
Изработка: МДФ и орев фурнир со декоративни елементи. Две вратички и две фиоки. Метални ногари во златна боја.

Достава на производи

Доставата на мебелот се врши до куќниот број на купувачите. Начинот и времето на достава се договараат за време на купувањето на производите, и купувачите секогаш се известени пред испораката на мебелот;
Истоварот и внесувањето на робата е обврска на купувачот;
Нарачките кои не се исплатени во целост пред доставата не се доставуваат;
Слични производи