Комоди
2004

Димензии: 220 x 48 x 51 cm
Боја: како на сликата
Изработка: МДФ и орев фурнир со 2 фиоки со меко затворање, дрвени ногари.

Цена: 23.120 денари

Достава на производи

Доставата на производите Мондиви е бесплатна на целата територтија на Р.Македонија.
Доставата на мебелот се врши до куќниот број на купувачите. Начинот и времето на достава се договараат за време на купувањето на производите, и купувачите секогаш се известени пред испораката на мебелот;
Истоварот и внесувањето на робата е обврска на купувачот;
Нарачките кои не се исплатени во целост пред доставата не се доставуваат;
Слични производи