Koлекциите на MONDIVI

MONDIVI брендот нуди целосни и практични решенија за своите клиенти и опфаќа голем број аголни и седечки гарнитури, лежаи, клуб и тв програм, како и трпезариски програм. Секој сегмент од Мондиви има посебен белег и карактеристики. Зависно од тоа дали сакате класично, модерно или пак со релакс функција одбeрете ja Вашата омилена колекција од Mondivi.

#Mondivi_Classic

Класиката никогаш не излегува од мода!
Оваа колекција претставува совршен баланс на класичните и модерните елементи. Аристократски дизајн, луксузни  и високо квалитетни штофови, класични дрвени ногари надополнети со копчиња,  се само дел од одликите на #Mondivi_Classic колекцијата.

#Mondivi_Relax

Колекцијата на модели со релакс функции се фотелји и гарнитури со електрични или мануелни релакс механизми.
Висококвалитетни и удобни фотелји/гарнитури со едноставен дизајн надополнет со модерни елементи. 
#Mondivi_Relax - колекција која на Вашиот Дом ќе му даде една сосема нова димензија за релаксирачки моменти исполнети со комфор и уживање.
 

#Mondivi_Editions

Оваа колекција опфаќа гарнитури изработени од чиста италијанска кожа со дебелина до 1,6мм, полнење од високоеластичен HR сунѓер или силиконски влакна.
Удобноста заедно со беспрекорниот квалитет надополнета со погодностите од модерното време и даваат нова димензија на  колекцијата MONDIVI_Editions.
 

#Mondivi_Accessories

За комплетно уредување на Дневниот и Трпезариски простор Mondivi нуди колекција #Mondivi_Accessories:
ТВ комоди,  Tрпезариски и Kлуб маси.
Елементи изработени од медијапан и фурнир со метални додатоци во златна/сребрена боја.