Клуб маси
клуб Вела

Димензии: 120 х 68 х 42 cm
Боја: 
 Светло Сива со Орев 
Изработка: Лице изработено од МДФ и корпус од иверка.
Цена: 17.900 денари

 

Достава на производи

Доставата на мебелот се врши до куќниот број на купувачите. Начинот и времето на достава се договараат за време на купувањето на производите, и купувачите секогаш се известени пред испораката на мебелот;
Истоварот и внесувањето на робата е обврска на купувачот;
Нарачките кои не се исплатени во целост пред доставата не се доставуваат;
Слични производи