Клуб маси
клуб Валентина

Димензии: 128 х 78 х 50 cm
Боја: Бела со црно
Изработка: Клуб маса изработена од  специјален медијапан, со никел ногари. Оваа клуб маса зрачи со софистицираност и во голема мера ќе го подобри Вашиот простор
Цена: 20.720 денари

 

 

Достава на производи

Доставата на мебелот се врши до куќниот број на купувачите. Начинот и времето на достава се договараат за време на купувањето на производите, и купувачите секогаш се известени пред испораката на мебелот;
Истоварот и внесувањето на робата е обврска на купувачот;
Нарачките кои не се исплатени во целост пред доставата не се доставуваат;
Слични производи