Клуб маси
клуб Тања

Димензии: 120 x 68 x 42 cm 
Боја: Светло Сива со Орев 
Изработка: Клуб маса изработена од иверка со дебелина 18 мм. Метални ногари.
Цена: 26.600 денари

 

Достава на производи

Доставата на мебелот се врши до куќниот број на купувачите. Начинот и времето на достава се договараат за време на купувањето на производите, и купувачите секогаш се известени пред испораката на мебелот;
Истоварот и внесувањето на робата е обврска на купувачот;
Нарачките кои не се исплатени во целост пред доставата не се доставуваат;
Слични производи