Клуб маси
клуб Севиља

Димензии: 120 x 68 x 41 cm 
Боја: Орев со капучино 
Изработка: Лице изработено од МДФ со дебелина 22 мм и корпус од иверка со дебелина 18 и 25 мм.
Цена: 17.900 денари

 

Достава на производи

Доставата на мебелот се врши до куќниот број на купувачите. Начинот и времето на достава се договараат за време на купувањето на производите, и купувачите секогаш се известени пред испораката на мебелот;
Истоварот и внесувањето на робата е обврска на купувачот;
Нарачките кои не се исплатени во целост пред доставата не се доставуваат;
Слични производи