Клуб маси
клуб Поло

Димензии: 120 x 70 x 41 cm 
Боја: Бела со црна 
Изработка: Клуб маса изработена од иверка со дебелина од 18 и 25 милиметри. Метални ногари.
Цена: 19.600 денари

 

Достава на производи

Доставата на мебелот се врши до куќниот број на купувачите. Начинот и времето на достава се договараат за време на купувањето на производите, и купувачите секогаш се известени пред испораката на мебелот;
Истоварот и внесувањето на робата е обврска на купувачот;
Нарачките кои не се исплатени во целост пред доставата не се доставуваат;
Слични производи