Клуб маси
Клуб Мона

Bronze

Опис:  Сет клуб маси изработени од медијапан орев и црни стаклени плотни на страничните маси и метални конструкции.
Димензии: 100 x 100 x 46 cm


Цена: 28.600 денари

Достава на производи

Доставата на мебелот се врши до куќниот број на купувачите. Начинот и времето на достава се договараат за време на купувањето на производите, и купувачите секогаш се известени пред испораката на мебелот;
Истоварот и внесувањето на робата е обврска на купувачот;
Нарачките кои не се исплатени во целост пред доставата не се доставуваат;
Слични производи