Клуб маси
клуб Карла

Димензии: 120 х 80 х 42,2 cm 
Боја: Бела со темен орев 
Изработка:  Лице изработено од МДФ и корпус од иверка..
Цена: 15.900 денари

 

Достава на производи

Доставата на мебелот се врши до куќниот број на купувачите. Начинот и времето на достава се договараат за време на купувањето на производите, и купувачите секогаш се известени пред испораката на мебелот;
Истоварот и внесувањето на робата е обврска на купувачот;
Нарачките кои не се исплатени во целост пред доставата не се доставуваат;
Слични производи