Клуб маси
клуб Гучи

Димензии: 132 х 57 х 40 cm
Боја: Сива со црно
Изработка: Клуб маса изработена од сив штоф и црно стакло плотна. Внесете луксуз во Вашата дневна соба со оваа клуб маса.
Цена: 15.900 денари

Достава на производи

Доставата на мебелот се врши до куќниот број на купувачите. Начинот и времето на достава се договараат за време на купувањето на производите, и купувачите секогаш се известени пред испораката на мебелот;
Истоварот и внесувањето на робата е обврска на купувачот;
Нарачките кои не се исплатени во целост пред доставата не се доставуваат;
Слични производи