Клуб маси
Клуб Глориа

Gloria

Димензии:  120 x 105 x 37,5
Опис: Елегантна и модерна маса, изработена од високо квалитетни материјали.

Цена: 8.900 денари

Достава на производи

Доставата на мебелот се врши до куќниот број на купувачите. Начинот и времето на достава се договараат за време на купувањето на производите, и купувачите секогаш се известени пред испораката на мебелот;
Истоварот и внесувањето на робата е обврска на купувачот;
Нарачките кои не се исплатени во целост пред доставата не се доставуваат;
Слични производи