Клуб маси
Арес

Димензии: 51 х 56 х 48 cm
Голема маса: Ф-80 х 48 cm
Мала маса: Ф-69 х 42 cm
Боја:
- Орев
- Бела
Изработка: Клуб маса изработена од медијапан, со две плотни и метални ногари во златна боја.
Цена: 20.480 денари

Достава на производи

Доставата на мебелот се врши до куќниот број на купувачите. Начинот и времето на достава се договараат за време на купувањето на производите, и купувачите секогаш се известени пред испораката на мебелот;
Истоварот и внесувањето на робата е обврска на купувачот;
Нарачките кои не се исплатени во целост пред доставата не се доставуваат;
Слични производи