Клуб маси
клуб Алмира

Димензии: 120 х 70 х 42 cm
Боја: како на сликата
Изработка: Клуб маса изработена од  специјален медијапан, со златни хромирани ногари. Оваа клуб маса зрачи со софистицираност и во голема мера ќе го подобри Вашиот простор
Цена: 31.900 денари

 

Достава на производи

Доставата на мебелот се врши до куќниот број на купувачите. Начинот и времето на достава се договараат за време на купувањето на производите, и купувачите секогаш се известени пред испораката на мебелот;
Истоварот и внесувањето на робата е обврска на купувачот;
Нарачките кои не се исплатени во целост пред доставата не се доставуваат;
Слични производи