Клуб маси
4105

Димензии: 115 х 69 х 43 cm
Боја: Oрев со златна
Изработка: Клуб маса изработена од специјален медијапан изработен со специјална постапка со што се добива уникатна структура на медијапан.
Површина изработена од висококвалитетна фолија која е отпорна на вода, влага и удар.
Две фиоки со меко затворање и метални ногари во златна боја.
Цена: 18.880 денари

Достава на производи

Доставата на мебелот се врши до куќниот број на купувачите. Начинот и времето на достава се договараат за време на купувањето на производите, и купувачите секогаш се известени пред испораката на мебелот;
Истоварот и внесувањето на робата е обврска на купувачот;
Нарачките кои не се исплатени во целост пред доставата не се доставуваат;
Слични производи