Клуб маси
4001

Димензии: 115 х 70 х 41 cm
Боја: Како на сликата
Изработка: МДФ и орев фурнир со декоративни елементи.

Достава на производи

Доставата на мебелот се врши до куќниот број на купувачите. Начинот и времето на достава се договараат за време на купувањето на производите, и купувачите секогаш се известени пред испораката на мебелот;
Истоварот и внесувањето на робата е обврска на купувачот;
Нарачките кои не се исплатени во целост пред доставата не се доставуваат;
Слични производи