Релакс Фотељи
Џеф

Димензии: 85 x 93-163 x 83-101 cm
Боја: Црна
Изработка: Фотеља со механички релакс механизам, изработена од еко кожа. Беспрекорна удобнст.


 

Достава на производи

Доставата на мебелот се врши до куќниот број на купувачите. Начинот и времето на достава се договараат за време на купувањето на производите, и купувачите секогаш се известени пред испораката на мебелот;
Истоварот и внесувањето на робата е обврска на купувачот;
Нарачките кои не се исплатени во целост пред доставата не се доставуваат.
Слични производи