Лежаи
Хармони

Висина на лежај: 33 cm

Димензии за душек: 160/180 х 200 cm
Изработка: Moдерен и луксузен лежај во сива боја со механизам за подигање и дополнителен простор за постелина.
 
 

 

Достава на производи

Доставата на мебелот се врши до куќниот број на купувачите. Начинот и времето на достава се договараат за време на купувањето на производите, и купувачите секогаш се известени пред испораката на мебелот;
Истоварот и внесувањето на робата е обврска на купувачот;
Слични производи