Фотелји
Фотелја Визион

 

Опис: Исклучително удобна и грациозна фотелја, која веднаш станува центар на внимание.
Димензии:  L 93 х W 92 х H 105 cm; Длабочина на седиште: 52 cm; Височина на седиште: 45 cm
Боја: Избор на боја

Цена: 19.900 денари

Достава на производи

Доставата на мебелот се врши до куќниот број на купувачите. Начинот и времето на достава се договараат за време на купувањето на производите, и купувачите секогаш се известени пред испораката на мебелот;
Истоварот и внесувањето на робата е обврска на купувачот;
Нарачките кои не се исплатени во целост пред доставата не се доставуваат;
Слични производи