Фотелји
Фотелја Верона

Опис:  Елегантна и модерна фотелја која совршено се вклопува во секој амбиент.
Димензии: L 81 х W 95 х H 95 cm; Длабочина на седиште: 58 cm; Височина на седиште: 44 cm
Боја: Избор на боја


Цена: 16.900 денари

Достава на производи

Доставата на мебелот се врши до куќниот број на купувачите. Начинот и времето на достава се договараат за време на купувањето на производите, и купувачите секогаш се известени пред испораката на мебелот;
Истоварот и внесувањето на робата е обврска на купувачот;
Нарачките кои не се исплатени во целост пред доставата не се доставуваат;
Слични производи