Фотелји
Фотелја Торино

 

Опис: Елегантна, модерна и удобна фотелја, која совршено се вклопува во секоја просторија.
Димензии:  L 82 х W 80 х H 91 cm; Височина на седиште: 47 cm
Боја: Избор на боја

Цена: 18.300 денари

Достава на производи

Доставата на мебелот се врши до куќниот број на купувачите. Начинот и времето на достава се договараат за време на купувањето на производите, и купувачите секогаш се известени пред испораката на мебелот;
Истоварот и внесувањето на робата е обврска на купувачот;
Нарачките кои не се исплатени во целост пред доставата не се доставуваат;
Слични производи