Фотелји
Фотелја Марсеј Лукс

 

Опис: Фотелја изработена од природна говедска кожа, со електричен релакс механизам.
Димензии:L 98 х W 94 х H 102 cm; Височина на седиште: 50 cm; Длабочина на седиште: 50 cm;
Боја: Достапна во црна, крем и кафена боја.

Цена: 37.900 денари

Достава на производи

Доставата на мебелот се врши до куќниот број на купувачите. Начинот и времето на достава се договараат за време на купувањето на производите, и купувачите секогаш се известени пред испораката на мебелот;
Истоварот и внесувањето на робата е обврска на купувачот;
Нарачките кои не се исплатени во целост пред доставата не се доставуваат;
Слични производи