Фотелји
Фотелја Бугати

 

Опис: Изработена од врвни материјали, фотелја Бугати гарантира долготрајна издржливост и задоволство.
Димензии: L 97 х W 97 х H 101 cm; Височина на седиште: 45 cm; Длабочина на седиште: 58 cm
Боја: Избор на боја

Цена: 17.900 денари

Достава на производи

Доставата на мебелот се врши до куќниот број на купувачите. Начинот и времето на достава се договараат за време на купувањето на производите, и купувачите секогаш се известени пред испораката на мебелот;
Истоварот и внесувањето на робата е обврска на купувачот;
Нарачките кои не се исплатени во целост пред доставата не се доставуваат;
Слични производи