Лежаи
Ели

Димензии: 202 х 217 х 117 cm

Висина: 35 cm
 
Боја: Супер голем избор на бои и дезени.
со механизам - латофлекс

Достава на производи

Доставата на мебелот се врши до куќниот број на купувачите. Начинот и времето на достава се договараат за време на купувањето на производите, и купувачите секогаш се известени пред испораката на мебелот;
Истоварот и внесувањето на робата е обврска на купувачот;
Слични производи