Релакс Фотелји
Допио

Допио масажна фотелја
Димензии: 69 x 70 x 94-41 cm
Боја: Капучино / Сива
Изработка: Масажна фотелја со USB приклучок, држач за пијалок и копчиња за подесување масажа.
Изработена во еко-кожа.

Цена: 36.053 денари
 

Достава на производи

Доставата на мебелот се врши до куќниот број на купувачите. Начинот и времето на достава се договараат за време на купувањето на производите, и купувачите секогаш се известени пред испораката на мебелот;
Истоварот и внесувањето на робата е обврска на купувачот;
Нарачките кои не се исплатени во целост пред доставата не се доставуваат.
Слични производи