Лежаи
Даријан

 

Висина на лежај: 33 cm
Димензии за душек: 160/180 х 200 cm
Изработка: Во сите бои на штоф. Можност за француски лежај со језгро и доополнителен простор за постелина.
Цена за димензија 160х200: 22.600 денари 
Цена за димензија 180х200: 23.300 денари 


Даријан француски
Димензии надворешно: 175 х 218 х 105 cm
Димензија за спиење: 160 х 200 cm
Цена: 33.900 денари
 

 

Достава на производи

Доставата на мебелот се врши до куќниот број на купувачите. Начинот и времето на достава се договараат за време на купувањето на производите, и купувачите секогаш се известени пред испораката на мебелот;
Истоварот и внесувањето на робата е обврска на купувачот;
Слични производи