Електрични Релакс Механизми

Релакс Механизми
Релакс механизмите ќе Ви обезбедат највисоко ниво на удобност на секоја позиција, благодарение на специјалните механизми на движење кои овозможуваат продолжување или спуштање на седиштата, потпирачите за грб и потпирачите за глава. На тросед со релакс механизми ќе имате можност да прелистувате книга, да гледате филм, па дури и да спиете на истото место, само менувајќи ја конформацијата на потпирачите за грб, потпирачите за глава и седиштата. 

Најновата генерација на релакс механизми секогаш се тестира и е особено безбедна, патентирана со цел да се обезбеди функционалност на производите низ годините. Издржливи и отпорни структури и висококвалитетни подлоги се сите елементи кои обезбедуваат високи перформанси и максимална удобност. 
Релакс механизмите всушност одговараат на потребите и вкусовите на секој клиент, особено благодарение на функционалните системи за оклопување. Уште повеќе, стабилноста, сигурноста и квалитетот се добиваат со внимателно дизајнирање на ергономски форми, со избор на специјални материјали.

Класичен или Електричен релакс механизам..?  
Со едноставен гест на раката, ќе можете да го промените целиот облик на Вашиот Тросед / Фотеља, од седечка позиција, во многу поудобна позиција.

Електричниот систем на движење, кој е изучуван внимателно за да може да биде траен и безбеден, го прави процесот на трансформација полесен: само треба да притиснете копче, поставено во близина на потпирачите за рака, да ја прилагодите конформацијата на вашиот тросед.

Предностите на електричните релакс механизми се:
Повеќе употреба.
Не мора да купувате посебен кревет за намена за спиење затоа што имате гарнитура која ги исполнува мулти потребите. 
Поголема удобност. 
Секој сака удобност додека седи и спие. Гарнитурата со релакс механизми е специјално изработена да овозможи максимална удобност и релаксација.
Лесен за контрола.
Нема ништо поедноставно од управувањето на софа со електрични механизми.
Потребно е помалку простор.

Дизајнирани за да бидат идеален додаток за секој дом.


MONDIVI софите и фотељите нудат совршен спој на удобност и стил - па тогаш, зошто компромис? 
Единствената работа што треба да ја правите е да седите и да се релаксирате. 

Галерија