Зошто да купите луксузен мебел?

Купувањето нов мебел за Вашиот дом е важна одлука, па затоа е важно да одберете вистинскиот мебел за секоја просторија. Oдберете мебел кој што Вам ви одговара, мебел кој најубаво изгледа во Вашите очи и истовремено мебел која што ценовно можете да си го дозволите.

Прочитај повеќе

Совети за максимално искористување на помал простор

Доколку имате мала дневна соба, не мора во неа да се чуствувате како да е преполна и тесна, туку напротив - со одбирање на вистинскиот мебел и неколку трикови за уредување, можете да создадете пријатен простор, без оглед на големината на Вашата соба.

Прочитај повеќе