Нова колекција #Mondivi_accessories_2021

НОВА колекција ексклузивен мебел за Вашиот дом. Секое парче мебел од оваа колекција освен што ја врши својата примарна фукнција, истовремено претставува и УКРАС во домот. Разубавете го Вашиот дом и уживајте во секој миг поминат дома.

Прочитај повеќе

Жолтите дезени – дел од сонцето во нашите домови

Зошто жолтата боја повторно е актуелна во уредувањето на нашите домови? Затоа што е сончева боја, радосна, стимулирачка и ги осветлува нашите домови. Жолтите дезени внесуваат димензија на едноставност во сите простории на домот.

Прочитај повеќе

Модерната Трпезарија – Простор за секоја пригода

MONDIVI Accessories содржи најмодерни, супер квалитетни производи од типот на тв комоди, клуб маси и трпезариски маси. Оваа колекција има исклучителен дизајн, храбри дезени и неупадливи прави линии со цел совршено вклопување во секој домашен простор. Во ова наше издание фокусот е на трпезарискиот мебел. Прочитајте ја нашата прва блог статија.

Прочитај повеќе