Електрични Релакс Механизми

MONDIVI софите и фотељите нудат совршен спој на удобност и стил - па тогаш, зошто компромис? Единствената работа што треба да ја правите е да седите и да се релаксирате.

Прочитај повеќе

Жолтите дезени – дел од сонцето во нашите домови

Зошто жолтата боја повторно е актуелна во уредувањето на нашите домови? Затоа што е сончева боја, радосна, стимулирачка и ги осветлува нашите домови. Жолтите дезени внесуваат димензија на едноставност во сите простории на домот.

Прочитај повеќе

Модерната Трпезарија – Простор за секоја пригода

MONDIVI Accessories содржи најмодерни, супер квалитетни производи од типот на тв комоди, клуб маси и трпезариски маси. Оваа колекција има исклучителен дизајн, храбри дезени и неупадливи прави линии со цел совршено вклопување во секој домашен простор. Во ова наше издание фокусот е на трпезарискиот мебел. Прочитајте ја нашата прва блог статија.

Прочитај повеќе