Лежаи
Белона

Димензии: 186 х 213 х 128 cm

Висина: 46 cm
Боја: Супер голем избор на бои и дезени
Цена: 33.900 денари

 

Достава на производи

Доставата на мебелот се врши до куќниот број на купувачите. Начинот и времето на достава се договараат за време на купувањето на производите, и купувачите секогаш се известени пред испораката на мебелот;
Истоварот и внесувањето на робата е обврска на купувачот;
Слични производи