Аголни гарнитури
Вернаца

Димензии: 248х201 x 88 cm х 90 cm

ОписМодерна аголна гарнитура изработена од високо квалитетна природна кожа.

БојаКафена
Цена: 73.610 денари
 

 

Достава на производи

Доставата на мебелот се врши до куќниот број на купувачите. Начинот и времето на достава се договараат за време на купувањето на производите, и купувачите секогаш се известени пред испораката на мебелот;
Истоварот и внесувањето на робата е обврска на купувачот;
Нарачките кои не се исплатени во целост пред доставата не се доставуваат;
Слични производи