Aголни гарнитури
Тесла

Димензии: 290×242 x 100 x 80-95 cm
Опис: Аголна Тесла - идеален за опремување дневни соби од највисоките
ниво со елеганција.
Потребата и вниманието на деталите го прават овој производ
исклучително вредно парче мебел.
Изработка: Штоф
Цена: 45.900 денари

Достапна и како петосед со две страници

Достава на производи

Доставата на мебелот се врши до куќниот број на купувачите. Начинот и времето на достава се договараат за време на купувањето на производите, и купувачите секогаш се известени пред испораката на мебелот;
Истоварот и внесувањето на робата е обврска на купувачот;
Нарачките кои не се исплатени во целост пред доставата не се доставуваат;
Слични производи