Аголни гарнитури
Сицилија

Димензии: 290х290 x 90 cm х 95 cm

ОписМодерна аголна гарнитура изработена од високо квалитетен штоф, со вклучени 2 електрични релакс механизми.

БојаКафена

Цена: 89.900 денари

Достава на производи

Доставата на мебелот се врши до куќниот број на купувачите. Начинот и времето на достава се договараат за време на купувањето на производите, и купувачите секогаш се известени пред испораката на мебелот;
Истоварот и внесувањето на робата е обврска на купувачот;
Нарачките кои не се исплатени во целост пред доставата не се доставуваат;
Слични производи