Аголни гарнитури
Сардиниа

Димензии: 290×290 x 95 x 100 cm

Опис: Луксузна изработка и максимална удобност.
Агол гарнитура во сива боја со 2 електрични релкас механизми на двата краеви.
Изработка: Штоф.

Достава на производи

Доставата на мебелот се врши до куќниот број на купувачите. Начинот и времето на достава се договараат за време на купувањето на производите, и купувачите секогаш се известени пред испораката на мебелот;
Истоварот и внесувањето на робата е обврска на купувачот;
Слични производи