Aголни гарнитури
Петосед Тесла

Димензии: 290 х 290 х 102 х 75-95 cm
Опис: Едноставна и удобна гарнитура.
Изработка: Штоф
Боја: Супер голем избор на бои и дезени
Цена: 68.900 денари

Достава на производи

Доставата на мебелот се врши до куќниот број на купувачите. Начинот и времето на достава се договараат за време на купувањето на производите, и купувачите секогаш се известени пред испораката на мебелот;
Истоварот и внесувањето на робата е обврска на купувачот;
Нарачките кои не се исплатени во целост пред доставата не се доставуваат;
Слични производи