Aголни гарнитури
Перла

Димензии: 315 × 240 x 95 x 75 cm 
Опис: Гарнитура изработена во штоф. Класичен а ситовремено и модерене дизајн. Нагласени линии надополети со метални ногари.
Боја: Голем избор на бои
 
 

Достава на производи

Доставата на мебелот се врши до куќниот број на купувачите. Начинот и времето на достава се договараат за време на купувањето на производите, и купувачите секогаш се известени пред испораката на мебелот;
Истоварот и внесувањето на робата е обврска на купувачот;
Нарачките кои не се исплатени во целост пред доставата не се доставуваат;
Слични производи