Aголни гарнитури
Kaлија

Димензии: 275×230 x 105 x 77-95 cm
Опис: Модерна и елегантна гарнитура  со црни метални ногари и со механизам за спиење. 
Изработка: Штоф
Цена: 52.900 денари

Боја

Достава на производи

Доставата на мебелот се врши до куќниот број на купувачите. Начинот и времето на достава се договараат за време на купувањето на производите, и купувачите секогаш се известени пред испораката на мебелот;
Истоварот и внесувањето на робата е обврска на купувачот;
Нарачките кои не се исплатени во целост пред доставата не се доставуваат;
Слични производи