Aголни гарнитури
Ајка

Димензии: 310x250 x 98 х 73-80 cm
Опис: Аголна гарнитура со механизам за спиење на троседот. Метална конструкција и дрвени ногари.
Изработка: Штоф
Боја: Жолта / Крем / Сива
 

Достава на производи

Доставата на мебелот се врши до куќниот број на купувачите. Начинот и времето на достава се договараат за време на купувањето на производите, и купувачите секогаш се известени пред испораката на мебелот;
Истоварот и внесувањето на робата е обврска на купувачот;
Нарачките кои не се исплатени во целост пред доставата не се доставуваат;
Слични производи