Аголни гарнитури
Вега

ВЕГА

Димензии314 х 314 х 86 см
Опис:  Височина на седиште: 54 cm Длабочина на седиште: 55 cm Димензии за спиење (тросед): 118 х 180 cm Бои: – Светло Кафена (1102)-(ECOMARS 1105.03) – Темно Сива (1111)-(ECOMARS 1105.12) 
Изработка: АГ изработена во штоф со дрвени ногари и апликации. Клик-Клак механизми за спиење на двата елементи.

Редовна цена: 79.900 денари

Промотивна цена67.915 денари

 

 

Достава на производи

Доставата на мебелот се врши до куќниот број на купувачите. Начинот и времето на достава се договараат за време на купувањето на производите, и купувачите секогаш се известени пред испораката на мебелот;
Истоварот и внесувањето на робата е обврска на купувачот;
Нарачките кои не се исплатени во целост пред доставата не се доставуваат.
Слични производи