Аголни гарнитури
Сицилија Х5120М

Сицилија

Димензии290x290 x 90 х 95cm

 
Опис:  Височина на седиште: 49 cm ;Длабочина на седиште: 51 cm; Боја: Кафена
Изработка: Аголна гарнитура изработена во квалитетен штоф, со 2 електрични релакс механизми!
Цена: 99.900 денари

Достава на производи

Доставата на мебелот се врши до куќниот број на купувачите. Начинот и времето на достава се договараат за време на купувањето на производите, и купувачите секогаш се известени пред испораката на мебелот;
Истоварот и внесувањето на робата е обврска на купувачот;
Нарачките кои не се исплатени во целост пред доставата не се доставуваат.
Слични производи