АГ РИМИНИ 50770

Римини 50770

Димензии: 235 х 180 х 104 cm
Опис: Височина на седиште: 45 cm;  Длабочина на седиште: 50 cm;  Боја: Крем
Изработка:  Аголна гарнитура изработена од висококвалитетен штоф со два релакс механизми
Цена: 59.415 денари

 

Достава на производи

Доставата на мебелот се врши до куќниот број на купувачите. Начинот и времето на достава се договараат за време на купувањето на производите, и купувачите секогаш се известени пред испораката на мебелот;
Истоварот и внесувањето на робата е обврска на купувачот;
Нарачките кои не се исплатени во целост пред доставата не се доставуваат.
Слични производи