Аголни гарнитури
Орфа

ВЕГА

Димензии: 278 x 198 x 88 см
Опис: Елегантна и модерна гарнитура, која ќе ви пружи незаборавна удобност.
Цена: 64.900 денари

Достава на производи

Доставата на мебелот се врши до куќниот број на купувачите. Начинот и времето на достава се договараат за време на купувањето на производите, и купувачите секогаш се известени пред испораката на мебелот;
Истоварот и внесувањето на робата е обврска на купувачот;
Нарачките кои не се исплатени во целост пред доставата не се доставуваат.
Слични производи